четвъртък, октомври 07, 2010

Мобилен телефон в гривна

 
Моделът на телефона, чийто автор се явява дизайнерът Йохан Лоекито, има едно немаловажно преимущество – практически не е възможно да бъде изгубен. Освен това устройството, наречено Samsung Proxima, притежава необичайна универсалност, тъй като предлага възможност за използването му освен като обикновен за нас мобилен апарат, така и като ръчен часовник. За втория вариант се предлага напълно съвременна гривна, която на свой ред изпълнява няколко функции.
Първата, както бе споменато по- рано, е да държи телефона, а втората – устройство за търсене в случай, че телефонът бъде изгубен.

Някои неудобства започват от този момент, в който ви позвънят. Те се изразяват в това, че процесът на приемане на обаждането се удължава малко, заради освобождаването на телефона от държача, осъществяващо се по принципа на плъзгането. Същото ви очаква, ако ви потрябва да се обадите спешно. Но в случай, че ритъма на живота ви не е особено забързан, то вие няма да обърнете внимание на този факт, а на онзи свързан с това, че гривната, давайки сигнал, ще ви помогне да си намерите забравения някъде телефон. Освен това тази вещ ще може да ви допълни имиджа и да украси вашата китка, ако, разбира се, вие спадате към групата на любителите на големи украшения.

Няма коментари:

Публикуване на коментар